Me olemme tiivis yhteisö ajattelevia, aktiivisia ja taiteellisia ihmisiä. Me olemme eri-ikäisiä ja eri ammattiryhmistä. Meitä kaikkia kuitenkin rakkaus teatteriin ja halu herättää keskustelua siitä, mikä meille on Tärkeintä.

Hektinen elämä ja pinnallinen viestintä netissä eivät juuri anna meille mahdollisuutta pysähtyä miettimään, mikä elämässä on tärkeintä. Meille elämässä oleellista on rakkaus, totuus ja inhimillisyys. Elämä ja kuolema. Ystävyys ja muistot. Art-Master on teatteria, joka kutsuu yleisönsä dialogiin, vuorovaikutukseen. Valmiita vastauksia suuriin kysymyksiin meillä ei ole, mutta tarjoamme yleisöllemme mahdollisuuden liittyä matkallemme etsimään niitä. Pysähdy ja ymmärrä. Jokapäiväisen ahertamisen, median tietovyöryn ja arkipäivän toistuvien rutiinien takana on muutakin. Art-Master -teatteri juhlistaa arkea. Se on säkenöivää komediaa, naurulihaksia kouristavia muodonmuutoksia, päätä pyörryttäviä temppuja ja sataprosenttista hulluttelua.

Nauretaan ja itketään yhdessä. Kauhistutaan ja ihastutaan näytelmien sattumiin ja kohtalon oikkuihin, jotka kaikessa absurdiudessaan muistuttavat meitä omastamme. Ehkäpä hukutamme arkipäivän hetkeksi toivon ja ilon pyörteisiin. Teatterissa tavataan!

Kalenteri
 • 11.07
  Nuorisoklubin "Art Master" vaellus  Leivonmäen kansallispuistoon
 • 20.07
  Nuorisoleiri Värikäs kesä Suomessa-2020 8–13-vuotiaille lapsille, 20. – 25. heinäkuuta Vesalan leirikeskuksessa
 • 14.08
  V kansainvälinen ArtMasterFest -festivaali Jyväskylässä 14.-16.8.
 • 16.08
  "Art Master" -10 vuotisjuhla!
 • 05.09
  Art-Master-teatterin esitys "Illuusioita" Helsingissä